Disclaimer

Disclaimer ditpetje.nl

Welkom op DitPetje.nl! Wij willen je er graag op wijzen dat deze website en de bijbehorende content uitsluitend bedoeld zijn voor informatieve doeleinden. Hoewel we ons best doen om accurate en actuele informatie te verstrekken, kunnen er fouten of onjuistheden optreden. Daarom willen we benadrukken dat DitPetje.nl niet verantwoordelijk is voor eventuele fouten, onvolledigheden of onjuistheden in de verstrekte content.


Bovendien kan DitPetje.nl links bevatten naar externe websites of bronnen die door derden worden beheerd. We willen duidelijk maken dat we geen controle hebben over de inhoud van deze externe websites en daarom niet verantwoordelijk kunnen worden gehouden voor eventuele schade of verlies die voortvloeit uit het gebruik van deze websites. Het opnemen van links impliceert niet noodzakelijkerwijs een goedkeuring of aanbeveling van de inhoud op die websites.


We raden je aan om zelf altijd de informatie te verifiëren en indien nodig deskundig advies in te winnen voordat je handelt op basis van de informatie op DitPetje.nl of de gelinkte websites. DitPetje.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enige directe of indirecte schade of verlies die voortvloeit uit het gebruik van de website of de inhoud ervan.


Door het gebruik van DitPetje.nl stem je ermee in dat je deze disclaimer hebt gelezen en begrepen, en akkoord gaat met de voorwaarden en beperkingen die hierin zijn uiteengezet.


Op DitPetje.nl verkopen we zelf geen producten. Wij tonen enkel een breed assortiment aan petten en verwijzen je vervolgens door naar zorgvuldig geselecteerde en betrouwbare (externe) webshops. Doe jij via DitPetje.nl een aankoop bij een van deze shops, dan krijgen wij daar in sommige gevallen een kleine commissie voor. Zo ondersteun je ons indirect voor onze moeite, zonder daar iets extra’s voor te hoeven doen. Dit heeft namelijk op geen enkele wijze invloed op de prijs voor jou als consument, jij betaalt dus niets meer door onze verwijzing. Ook stellen wij onze overzichten volledig onafhankelijk op van eventuele commissies. Partijen waar wij een commissie van ontvangen voor gekwalificeerde aankopen zijn Amazon, Bol.com en Wehkamp. Wij accepteren geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van websites waarnaar wij verwijzen. Producten of diensten die door derden worden aangeboden, zijn onderworpen aan de toepasselijke algemene voorwaarden van die betreffende partijen. (edited)


Als je vragen hebt over deze disclaimer, neem dan gerust contact met ons op via de contactgegevens die op de website worden vermeld.


Dank je wel voor je bezoek aan DitPetje.nl! Met vriendelijke groet, Het DitPetje.nl-team
Klantenservice:
Vragen
Contact
Over ditpetje.nl
Disclaimer
Privacy
Sitemap